Alterlys Der er ingen varer i denne kategori.

Underkategorier

 • 30 Serien

  Dekorationslys af 100 % ren vegetabilsk stearin med diameter Ø30. Produkterne herunder er de længder der er mest efterspurgte. Skulle der være specialønsker til længde eller boring så skriv os endelig en mail og vi vender tilbage med et tilbud. Alle alterlys fra A-Lys er produceret på egen dansk fabrik.

 • 40 Serien

  Alterlys af 100 % ren vegetabilsk stearin med diameter Ø40. Produkterne herunder er de længder der er mest efterspurgte. Skulle der være specialønsker til længde eller boring så skriv os endelig en mail og vi vender tilbage med et tilbud. Alle alterlys fra A-Lys er produceret på egen dansk fabrik.

 • 45 Serien

  Alterlys af 100 % ren vegetabilsk stearin med diameter Ø45. Produkterne herunder er de længder der er mest efterspurgte. Skulle der være specialønsker til længde eller boring så skriv os endelig en mail og vi vender tilbage med et tilbud. Alle alterlys fra A-Lys er produceret på egen dansk fabrik.

 • 50 Serien

  Alterlys af 100 % ren vegetabilsk stearin med diameter Ø50. Produkterne herunder er de længder der er mest efterspurgte. Skulle der være specialønsker til længde eller boring så skriv os endelig en mail og vi vender tilbage med et tilbud. Alle alterlys fra A-Lys er produceret på egen dansk fabrik.

 • 60 Serien

  Alterlys af 100 % ren vegetabilsk stearin med diameter Ø60. Produkterne herunder er de længder der er mest efterspurgte. Skulle der være specialønsker til længde eller boring så skriv os endelig en mail og vi vender tilbage med et tilbud. Alle alterlys fra A-Lys er produceret på egen dansk fabrik.

 • 70 Serien

  Alterlys af 100 % ren vegetabilsk stearin med diameter Ø70. Produkterne herunder er de længder der er mest efterspurgte. Skulle der være specialønsker til længde eller boring så skriv os endelig en mail og vi vender tilbage med et tilbud. Alle alterlys fra A-Lys er produceret på egen dansk fabrik.

 • 80 Serien

  Alterlys af 100 % ren vegetabilsk stearin med diameter Ø30. Produkterne herunder er de længder der er mest efterspurgte. Skulle der være specialønsker til længde eller boring så skriv os endelig en mail og vi vender tilbage med et tilbud. Alle alterlys fra A-Lys er produceret på egen dansk fabrik.